نتیجه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و بحرین توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره ثبت‌نام از دانش‌آموزان اتباع غیرمجاز در مدارس بیکدلی: در تلاش هستیم بخشی از کالا‌هایی را که پیش‌تر از مناطق دیگر وارد می‌کردیم، از افغانستان وارد کنیم خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان + فیلم نتیجه دیدار تیم‌های ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان و ازبکستان (دوم آبان ۱۴۰۴) توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره جزئیات طرح اعطای ویزای کار برای اتباع افغانستانی کابلستان، ۳۰ دقیقه با ابوطالب مظفری شاعر و پژوهشگر افغانستانی + فیلم تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه مرگ بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی هند سفارت خود در کابل را بازگشایی می‌کند بیکدلی: تقویت روابط و ایجاد همبستگی متقابل می‌تواند به حل‌وفصل مسائل آبی میان ایران و افغانستان کمک کند ذبیح‌الله مجاهد: در جریان درگیری با پاکستان نمایندگانی از آمریکا با ما تماس گرفتند آغاز دیوارکشی محدوده منطقه آزاد دوغارون در نقطه صفر مرزی با افغانستان مشهد، گذرگاهی به‌سود اقتصاد ایران و توسعه ثبات اقتصادی در افغانستان سفر رهبر ترکمنستان به افغانستان برای بازدید از پروژه تاپی + فیلم قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه ۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) فهرست بازیکنان دعوت شده به تیم ملی فوتسال افغانستان اعلام شد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) انفجار در مسجدی در ولایت پروان افغانستان ۹ نفر زخمی برجای گذاشت قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۲۸ مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی‌های تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در مسابقات آسیایی بحرین اینفوگرافی | همه چیز درباره پایگاه هوایی بگرام در افغانستان طالبان: در صورت حمله دوباره پاکستان، پاسخ متقابل خواهیم داد
سرخط خبرها

تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها 

  • کد خبر: ۳۴۵۰۴۵
  • ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۵
تمدید مهلت بازگشت اتباع غیرمجاز برای دریافت ودیعه مسکن آن‌ها 
معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی درباره بازگرداندن ودیعه مسکن اتباع خارجی گفت: مهلتی بین دو هفته تا یک ماه دیگر برای اتباع خارجی جهت دریافت مطالبات مربوط به ودیعه مسکن یا مراودات مالی‌شان با ایرانیان در نظر گرفته شده و از ۱۵ تیرماه به‌مدت یک ماه دیگر تمدید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرالله شمقدری در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه خروج اتباع غیرمجاز اظهارداشت: در هفته گذشته سه گروه از خبرنگاران و اصحاب رسانه به اردوگاه‌ها، پایانه مرزی و معبر خروجی دوغارون اعزام شدند تا از نزدیک روند معرفی، عزیمت و خروج اتباع را بررسی، ثبت و گزارش کنند. تمامی شرایط برای دسترسی آزاد آنان به این فرآیند‌ها فراهم شد و خبرنگاران توانستند از نزدیک با اتباع مصاحبه کرده، درباره نحوه رسیدگی، برخورد، اخذ وجوه و عوارض، تحت عناوین مختلف، سوال کنند.

وی افزود: با توجه به زمان‌های متفاوت خروج، ممکن است اصحاب رسانه در زمان حضور خود تنها با گروه خاصی مواجه شده باشند؛ به‌عنوان نمونه، مجردین معمولاً در ساعات بسیار ابتدایی یا انتهایی روز اعزام می‌شوند. این افراد شب قبل در اردوگاه‌های سفیدسنگ یا حسن‌آباد ساماندهی شده‌اند و سپس به مرز اعزام می‌شوند.

۵۰ درصد از افرادی که خارج شده‌اند مجرد بوده‌اند

شمقدری تأکید کرد: در این فرآیند، اولویت با خانواده‌ها، بانوان و کودکان است تا با کمترین معطلی و در کوتاه‌ترین زمان ممکن، امور خروجی آنان انجام شود. با این حال، تعداد اتباع مجردی که از کشور خارج شده‌اند نیز رقم قابل توجهی بوده است. به‌صورت قاطع می‌توان گفت ۵۰ درصد از افرادی که از کشور خارج شده‌اند، مجرد بوده‌اند.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی در ادامه درباره وجوه نقد دریافتی از اتباع غیرمجاز خاطرنشان کرد: بر اساس قانون و برنامه هفتم توسعه، افرادی که از کشور طرد می‌شوند باید مبلغ یک‌میلیون و پانصد هزار تومان پرداخت کنند. افزون بر آن، هزینه‌هایی مانند حمل‌ونقل، تشریفات اداری، تغذیه بین‌راهی و موارد مشابه نیز وجود دارد که پرداخت آن بر عهده خود اتباع است.

وی تصریح کرد: درباره اتباع معسر (افرادی که توانایی پرداخت بدهی خود را ندارند)، دستور شناسایی این افراد و ارائه مساعدت‌های لازم صادر شده است. البته تاکنون اکثراً بدون مشکل این هزینه قانونی را پرداخت کرده‌اند و نهایت همکاری نیز با آنها صورت گرفته است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی شخصاً و به‌صورت سرزده انجام شده است، اظهار کرد: در زمینه برخورد مأمورین، چه در اردوگاه‌ها و چه در مسیر، هیچ مورد خاصی مشاهده نشده است. هدف ما شناسایی و رسیدگی به هرگونه کاستی احتمالی است و اصحاب رسانه نیز دقیقاً با همین هدف به میدان آمده‌اند تا اگر مشکلی وجود دارد، متذکر شوند و ما آن را پیگیری و رفع کنیم.

۹۱ درصد از اتباع خود معرف بوده‌اند

وی در خصوص انتقال اتباع زندانی به کشورشان نیز گفت: پنج درصد زندانیان استان از اتباع خارجی هستند.

در پاسخ به سوالی مبنی بر امکان ادامه حبس این افراد در افغانستان، اعلام می‌کنیم که این افراد باید دوران محکومیت خود را در زندان‌های کشور بگذرانند و پس از پایان آن، به کشورشان منتقل خواهند شد. جرم اکثر این اتباع در حوزه مواد مخدر است و جرائم امنیتی خاصی در میان آنها مشاهده نمی‌شود.

شمقدری همچنین اظهار داشت: ۹۱ درصد اتباعی که به اردوگاه‌ها مراجعه کرده‌اند، خودمعرف بوده‌اند و فرآیند ثبت بیومتریک و تشریفات اداری آنان در حال انجام است. این افراد در آینده می‌توانند با دریافت ویزا برای کار، تحصیل، زیارت، مناسبت‌هایی مانند اربعین و حتی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به کشور بازگردند. آنچه برای ما اهمیت دارد، رعایت فرآیند قانونی ورود و خروج است.

وی با اشاره به رویکرد اقتصادی استان در قبال اتباع گفت: ظرفیت اقتصادی اتباع سرمایه‌گذار به‌عنوان یک امکان بسیار مفید برای پروژه‌های عمرانی و اقتصادی استان مورد توجه قرار گرفته و ما برای اقامت این افراد مساعدت ویژه خواهیم کرد.

براساس حقوق قانونی، اتباع می‌توانند مجوز اقامت یک تا پنج‌ساله دریافت کنند. این درخواست اکنون در سطح ملی در حال بررسی است، اما با تقاضای استان جهت تفویض اختیار این حوزه موافقت شده و انتظار می‌رود به‌زودی به‌صورت رسمی و کتبی نیز ابلاغ شود. پس از آن، اتباع با پرداخت وجوه قانونی می‌توانند مجوز اقامت ۱، ۲، ۳ یا ۵ ساله دریافت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->